Home

Nederlandse Beautyschool hoe nu verder?

Nederlandse Beautyschool hoe nu verder?

Een paar dagen geleden kwam er een blogpost online over: Mijn ervaring met de Nederlandse Beautyschool. Jullie konden lezen wat ik van mijn school vond. Ik was er echt niet blij mee, een hoop geld voor bijzonder slecht onderwijs. Ik heb het hele verhaal aan mijn vader verteld en die was echt niet blij met de manier waarop zijn dochter behandeld werd. Hij heeft dus een heftige maar zeer goede mail naar school gestuurd. Daar waren ze erg van geschrokken en dus kwam er afgelopen donderdag een gesprek.

In het begin werd er vooral met de vinger naar mij gewezen, ik vroeg geen hulp het lag aan mij dat dingen verkeerd overkwamen want zij bedoelde het zo goed en blablabla. Nou toen kreeg ik het woord en werd meteen onderbroken, dus ik zei ijzig kalm, u heeft net het woord gehad mag ik nu mijn verhaal doen? Ik zei dat ik getuigenverklaringen had van modellen die mee waren geweest over hoe ze tegen me doet. Nadat ze die had gehoord wou ze het er verder niet overhebben en wou ze het tussen ons laten.

Ze zei van we zijn 2 volwassenen en praten op dit volwassen manier uit ook al heb je een Mickey Mouse shirt aan. Ik dacht echt what the fuck? Dit is totaal niet van toepassing maar oké. Ik had er al meteen geen zin meer in. Uiteindelijk ging het gesprek verder en beloofde ze beterschap. Het kwam op mij een beetje nep over allemaal om eerlijk te zijn. Ze deed wel meer haar best na het gesprek maar of dit blijft is afwachten.

Ik heb besloten om er in ieder geval mee door te gaan in september omdat ik vind dat ik het nog een kans moet geven. Mijn gevoel erover is dubbel. Aan de ene kant denk ik ja ze gaat beter haar best doen en aan de andere kant denk ik het blijft hetzelfde maar goed dat is afwachten.

Na het gesprek hadden we les en maakte we er een hele leuke dag van. Het was immers de laatste keer dat ik les had met mijn klas want doordat ik en een vriendin later instroomde zijn wij nog niet klaar en mijn klas wel.

Het lunchen en de les waren super gezellig en we hadden de grootste lol samen. Er kwamen gesprekken voorbij waar je u tegen zegt dus de docente besloot om de deur dicht te gooien.
Daarna was het moment aangekomen om afscheid te nemen en om eerlijk te zijn hadden we het er wel moeilijk mee.

Het was echt een ontzettend leuke klas met leuke meiden en een heerlijk leuke gay.
Dit was een tijd om nooit te vergeten we hebben zo gelachen, dit stukje is een shoutout naar mijn klas.

Jullie waren echt top! Bedankt voor de lol het plezier en de heerlijke gesprekken! Ik ben om jullie gaan geven en zie jullie snel!

Beauty & parfum

 

3 Comments on “Nederlandse Beautyschool hoe nu verder?

 1. Hebt zonder meer gelijk dat je een afwachtende houding inneemt.
  Het geheel van het gedprek wat je schrijft komt op mij onvolwassen over van haar kant. Vooral haar reactie na het aanbrengen van je bewijzen.
  “We houden het onder ons” getuigd daarvan.
  Knap dat je het na de vakantie nog een kans geeft en hun niet het genoegen van kijk ze heeft school opgegeven.
  Dus het lag aan haar. Je hebt hun zo de wind uit hun zeilen gehaald.
  Echt duper Maureen.
  Fijn dat je op een goeie en leuke wijze afscheid hebt kunnen vieren met je klas.
  Op naar de 18de nog ff.
  GEEF NOOIT JE DROOM OP WANT JE WEET JIJ BENT TOP.

  1. Aww super lief!! Nee ik ga zeker niet op. Ik ga door tot het einde en als ze zo doorgaat met slecht zijn dan pak ik haar nog harder 🙂

 2. Nooit opgeven voor een lerares,streef je droom na en, laat haar kletsen wat ze wil.
  Rare opmerking ook over je Mickey Mouse shirt slaat echt nergens op.
  Laat je niet kennen hoor en, sta erboven, dat mens is gek en, niet jij.
  Enne doe je Mickey Mouse shirt aan met je examen lol.
  Niet opgeven!!!!!!! xxxxxxxxxxx

Geef een reactie