Films

The hounds review

The hounds

Ik heb weer een film review voor jullie over The Hounds deze film moest ik gewoon delen. Ik kan je al een ding verklappen dit is op één film na de vaagste die ik ooit heb gezien. Ik heb me meerdere keren afgevraagd of ik nog wel in orde was. Ik was een dagje bij m’n beste vriend dus we besloten om een film te gaan kijken. Ik vroeg tussendoor nog of het aan mij lag dat deze film zo vaag was. Blijkbaar lag het niet alleen aan mij.

Beschrijving:
Mike Crowel is een agent die momenteel een sinistere zaak onderzoekt. Bij de zaak zijn Sarah, Jake, Martin en Dave – vier jonge vrienden – betrokken. Deze vier personen worden, zonder dat ze het willen, doelwit van de kwade krachten die te maken hebben met het onderzoek.

Als je de trailer bekijkt zie je gewoon al dat het een ontzettend vage film is. Wij zijn deze film gaan kijken zonder eerst de trailer te kijken. We dachten we doen eens gek, nou dat hebben we geweten haha. Toch had deze film iets puur omdat alles zo raar was. Ik schrok me een aantal keer echt kapot omdat ik dingen gewoon niet verwachtte. Juist als je dingen verwachtte dan kwam er niks maar verwacht je niks dan kwam er opeens iets.

Ik vond sommige stukjes zo vaag dat het gewoon echt eng werd. Ook vroeg ik me af of ik nog wel kon slapen want ja het werd op een geven moment toch wel een beetje angstaanjagend.

Ik weet niet of ik deze film echt kan aanraden, tenzij je van vage films houdt die echt fucken met je mind. Dan is het een enorme aanrader. Voor mij was dit het totaal niet, het duurde lang voordat er iets gebeurde en het leek alsof sommige dingen niet klopten.

Als ik een cijfer zou moeten geven zou dat een 4,5 worden en dat dan alleen voor de moeite die ze hebben gedaan om de film te maken.

Beauty & parfum

Geef een reactie