Beauty, Haarverzorging

Head & Shoulders glad en zijdezacht review

Head & Shoulders glad en zijdezacht

Shampoo je kan er nooit genoeg van hebben toch? Ik niet in ieder geval, ik hou ervan om een flinke shampoo en conditioner voorraad te hebben. Ik besloot dit keer eens om 3 shampoo’s van Head en Shoulders te testen voor mijn blog, reviews maken vind ik een van de leukste dingen om te maken.

De eerste shampoo die ik ga reviewen is de glad en zijdezacht shampoo. Deze sprak meteen aan om zijn titel, zou ik er echt glad en zijdezacht haar van krijgen? Als ik zulke dingen lees wacht ik het altijd af. Er zijn immers zoveel producten die dingen beloven en niet waar maken. Ik ben al vaak genoeg teleurgesteld door een product dus nu blijf ik er rustig onder.

Head & Shoulders glad en zijdezachtHet was tijd om het product te testen! Wat me meteen al opviel was de heerlijke geur van deze glad en zijdezacht shampoo van Head & Shoulders. De shampoo heeft een heerlijke frisse en zachte geur, aanwezig maar niet té precies goed. De deur blijft lekker lang in je badkamer én in je haar hangen.

Heerlijk aangezien de geur zo ontzettend fijn is. De geur blijft ook echt 3 dagen in je haar zitten dat is iets wat ik persoonlijk erg fijn vind. Goed genoeg over de geur, wat belooft deze shampoo eigenlijk?

Ga van droog, pluizig haar naar glad en zijdezacht haar in slechts één keer wassen met Head & Shoulders Glad & Zijdezacht Anti-Roos Shampoo. Bij regelmatig gebruik reinigt, beschermt en hydrateert Head & Shoulders shampoo met 3 Action formule je haar en hoofdhuid. Zo blijf je tot 100% roosvrij en krijg je dat prachtige haar dat je zo graag wilde. De anti-roosshampoo met hoogste schoonheidsnorm en beproefde en bewezen anti-rooswerking houdt je haar prachtig en roosvrij.

Voordelen en kenmerken van de Head & Shoulders Glad & Zijdezacht Anti-Roos Shampoo
• Voor normaal tot droog haar, zelfs voor gekleurd of chemisch behandeld haar
• Action formule reinigt, beschermt en hydrateert
• 24 uur pluisbeheersing met hydraterende bestanddelen die het haar glad strijken
• Helpt droog, pluizig haar te herstellen naar een gladde, zijdezachte look
• Milde en pH-neutrale shampoo voor dagelijks gebruik

Dan nu de echte vraag doet de Glad en zijdezacht shampoo van Head & Shoulders wat hij belooft?
Ja dat doet hij zeker, ik had enorm last van droog haar en na 1 keer wassen was het echt super zacht. Ik wist niet wat ik voelde en was echt enorm verbaasd. Mijn haar ziet er zoveel gezonder uit daar ben ik echt heel erg blij mee.

Beauty & parfum

Ik was erg bang voor mijn haarkleur omdat Head en Shoulders erom bekend staat dat het je haarkleur enorm snel vervaagd maar dat viel bij deze shampoo echt ontzettend mee. Een dik pluspunt dus, ik heb weer een favoriete shampoo die ik weer een hele lange tijd ga proberen.

Deze shampoo is erg aan te raden als je last hebt van droog haar. Dus ik zou hem zeker aanschaffen als je hier last van hebt.

De adviesprijs van deze shampoo is €5,00.

2 Comments on “Head & Shoulders glad en zijdezacht review

  1. Fijn dat deze bevalt. Goeie beschrijving van het gebruik en resultaat.
    Is nu ff geduld hebben en dan no.twee.

Geef een reactie