Lifestyle

Gezinsuitbreiding Diva en Sqeek

Diva en Sqeek
Beauty & parfum

Eindelijk na lang wachten zijn ze er Diva en Sqeek. Het voorste katje is Diva, Sqeek (spreek je uit als Skwiek) zit achter haar. Het zijn 2 zusjes uit hetzelfde nest die onafscheidelijk zijn. Als Sqeek te ver weg is roept Diva haar echt zo schattig.

Het zijn echt hele mooie katjes, gisteren zijn we met ze naar de dierenarts moeten gaan omdat Sqeek een bult onder haar buik had. Dit bleek een navelbreuk te zijn dus we moeten nu iedere dag 1 keer haar darmpjes terug duwen. Dit is niet ernstig zolang Sqeek niet gaat braken.

Als ze dit wel doet dan moeten we met spoed naar de dierenarts. Gelukkig komt dit niet veel voor, de dierenarts vond ze echt ontzettend mooi. Diva heeft een aparte kleur namelijk Cyprus wit, de dierenarts had dit nog nooit gezien en vond dit zo bijzonder dat ze een foto moest maken.

Beide zijn erg lief maar nog wel bang vooral Diva. Ondanks dat voelen ze zich al lekker thuis hier en gaan ze op onderzoek uit. Ze moeten nog een beetje wennen aan Toffee en Nubi maar dat komt wel goed. Toffee heeft wel al laten zien dat ze de baas is over de katten want toen Sqeek op de bank lag sloeg ze haar eraf. Super zielig maar het is wel begrijpelijk Toffee verdedigt haar terrein.

Nubi vind het spannend maar wel leuk dat er 3 katjes in huis zijn. Ik ben benieuwd of hij net zo’n dol gaat worden op Diva en Sqeek maar ik verwacht geen problemen. En zo heb je opeens een hele dierentuin met 3 katten en een hond.

Het is lekker druk in huis en dat is alleen maar gezellig want het is nooit stil. Binnenkort moeten de katjes weer hun prikjes hebben. Diva vond haar prikje niet zo leuk en schreeuwde alles bij elkaar dat vond ik echt heel zielig.

Ik viel ook nog bijna flauw bij de dierenarts toen ze over die darmen begon. Ik kan daar niet echt tegen namelijk dus ik heb mijn vriend gevraagd of hij de darmpjes wil terugduwen want dat is gewoon echt niks voor mij.

Zo dit zijn onze mooie nieuwe meisjes. Zouden jullie het leuk vinden om een serie te zien over hoe het met ze gaat? Laat het dan weten in de comments.

XoXo

12 Comments on “Gezinsuitbreiding Diva en Sqeek

  1. Heb je mooid verwoord het verhaal met aan het einde je dierentuin.
    Straks een boerderij met wellnes en alles erbij.
    En je dierentuin uitbreiden met een Paard uhm en vrije kippen geen haan die maakt je vroeg wakker.
    Dop

Geef een reactie