Persoonlijk, School

Schoolupdate: Mannenhuid en gelaat examen

Schoolupdate: Mannenhuid en gelaat examen
Beauty & parfum

Het heeft even geduurd maar ik heb weer een nieuwe blogpost voor jullie. Ik ben erg druk met school en het wordt alleen maar drukker omdat ik over 3 weken een examen heb! Maar daarover later meer.

Ik begin met vorige week, we moesten een mannelijk model meenemen omdat we de mannenhuid gingen behandelen. Omdat mijn vriend moest werken besloot ik een vriend mee te nemen. We spraken af in Haarlem en daar gingen we dan op naar Rotterdam. In Rotterdam aangekomen besloten we nog even te wachten op een vriendin die 5 minuten later aankwam met haar vrouwelijke model.

We liepen gezellig met zijn vieren naar school, nadat ik de stoel had klaargemaakt kon de les beginnen. Ik begon met de behandelingen bij die vriend, naarmate ik meer bezig was merkte ik dat ik de mannenhuid ook heel erg leuk vind om te doen, het is immers heel anders dan de vrouwenhuid. De tijd ging heel erg snel en ik en die vriend hadden het enorm naar onze zin.

Veel geleerd wat ik zeker wil blijven gebruiken, laat die mannenhuid maar komen ik ben er klaar voor. Na school zijn mijn vriendin en die vriend nog ff lekker de stad ingegaan waar we de grootste lol hadden. Een erg geslaagde schooldag dus!

Gisteren was het weer tijd voor school, we kregen les in de gelaatsbehandeling en in dag make-up aanbrengen als voorbereiding voor het examen. Wacht even examen? Ik ben nog geen 3 maanden bezig dat examen zou ik pas over 9 maanden krijgen..

Hier schrok ik wel zeker omdat het examen al over 3 weken is en we nog maar een toets gaan krijgen. Ik vroeg nog ja maar hoe dan? Want ik heb niet eens alle lesstof gehad. Het antwoord was, je zal nog meer boeken moeten aanschaffen en het zelf doen.. Oké dan beetje raar maar goed we gaan er gewoon voor.

Ik ga keihard mijn best doen om het examen te rocken, het gaan 3 stressvolle weken worden met alleen maar studeren maar goed dan kan het bijna niet meer misgaan. Al ben ik er natuurlijk niet blij mee maar goed niks meer aan te doen.

Volgend jaar maak ik een overstap naar een andere school waar ik mijn vervolgopleiding kan gaan doen. En na de vervolg opleiding ben ik helemaal klaar voor mijn eigen salon.

Ik kom steeds dichterbij mijn grote droom en dat voelt echt heel erg goed!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blogpost!

Xoxo

Schoonheidsspecialiste

6 Comments on “Schoolupdate: Mannenhuid en gelaat examen

  1. Genoten van je blog. Vooral omdat je je verdiept hebt in de mannelijke zijde.
    Examen inderdaad erg snel zal hard leren worden. Kruis mijn vingers maar ben er wel zeker van dat je dat kunt. Hebt zelf heel veel inzicht wat ik soms hoor en van je lees.
    Succes met alles Maureen.

    1. Dank u wel weer!! U bent echt lief! Ja het zal heel hard leren worden heb nergens anders meer tijd voor haha maar dat is het allemaal waard 😀

  2. Zeker weten en ja ga door voor meer op die andere school. Heb het ff druk maar blijf je steunen en volgen. Zeker weten!!❣❣

Geef een reactie