Lifestyle, Persoonlijk

Gezinsuitbreiding met Toffee deel 2

Gezinsuitbreiding met Toffee deel 2

Toffee is nu alweer 4 weekjes bij ons dus tijd voor een nieuwe update! Zoals je op de foto kan zien is ze al dikke vriendjes met onze hond Nubi. Ze plaagt m af en toe door in zijn staart te hangen of door hem een klap te verkopen. Ze kunnen het gelukkig goed vinden samen daar zijn we blij om.

We zijn ondertussen ook met Toffee bij de dierenarts geweest en ze bleek gezond te zijn, wel is ze te vroeg uit het nestje weggehaald, dat bleek onder andere door het sabbelen en doordat ze te jong was voor haar enting. Dit wisten wij ook niet want ons werd verteld dat ze 8 weekjes oud was. Volgende week mag ze haar eerste entingen hebben een spannend moment dus.

Ze is echt een hele stoere kitten die nergens bang voor is, ze verkoopt Nubi soms flink wat klappen. Verder klimt ze in de gitaar tas van mijn vriend. Ze doet wel meer dingen die niet mogen zoals handdoeken en zakken chips stelen en daarmee door het huis lopen. We hebben werkelijk van alles geprobeerd, zelfs voor de plantenspuit is ze niet bang dat vindt ze heerlijk.

Ze kan ook echt heel erg fel zijn dat komt waarschijnlijk door dat ze rood is. Rode katjes hebben meestal een pittige karakter. Als je haar bijvoorbeeld weg pakt omdat ze iets niet mag gaat ze je aanvallen. Dat zorgt vaak voor hilarische momenten. Over 3 weekjes krijgt ze er 2Ā kattenvriendjes bij, voor haar is dat natuurlijk super leuk. Waarschijnlijk gaat Nubi haar wel verdedigen terwijl de andere katjes met haar spelen dus dat moeten even in de gaten houden.

Nubi speelt ook graag met haar maar kan soms wel gemeen zijn. En dan bedoel ik niet gemeen in de zin van pijn doen. Een paar dagen was Toffee met haar balletje aan het spelen, toen kwam Nubi langs pakte het balletje af en bracht het naar mijn vriend. Wij lagen natuurlijk gevouwen want onze kitten keek echt super verbaasd.

Ze zijn echt maatjes voor het leven nu al, je smelt echt als je het ziet. Nubi is echt heel erg voorzichtig met haar. Toffee iets minder met hem maar ach het is nog een kitten.

Verder heeft Toffee een allergie voor plastic bakjes. Dus ik kan mijn roze plastic voerbakjes gaan vervangen voor stenen bakjes. Dat hebben wij weer haha.

Vinden jullie deze updates leuk? Zo ja dan ga ik ermee door, laat het me weten in de comments.

Gezinsuitbreiding met Toffee deel 2

Beauty & parfum

2 Comments on “Gezinsuitbreiding met Toffee deel 2

  1. Hey lieverd,ik vind het leuk om te lezen en,vind ze schattig.
    En tja rode valen zijn donderstralen he šŸ˜› hahaha xxxxx

Geef een reactie