Beauty tips, Huidverzorging

Nivea zijdezacht handcrème review

Nivea zijdezacht handcréme
Beauty & parfum

Nivea zijdezacht handcrème
Van mijn beste vriendin kreeg ik deze handcrème omdat zij heb niet gebruikte, super lief natuurlijk en het kwam ook nog eens goed van pas want ik had last van enorm droge handen. Ik besloot de crème diezelfde avond nog te testen want ik was erg benieuwd geworden door de tekst achterop de crème.

Deze handcrème belooft namelijk dat het de droge handen voedt, verzorgt en verzacht na een keer aanbrengen. Mijn eerste gedachte was: Na één keer smeren zachte handen? Yeah right het zal wel. De rijke formule met Macadamia notenolie versterkt de weerstand van de huid terwijl je handen en nagelriemen soepel en zacht blijven.

Er zit ook Hydra IQ in, dit stimuleert de aanmaak van nieuwe Aquaporines, dit zijn huid eigen waterkanalen, die verantwoordelijk zijn voor de hydratatie.

Hieronder zie je de ingrediënten die in deze Nivea Zijdezacht handcrème zitten.
Nivea zijdezacht handcrèmeAangezien de foto niet op de manier zoals ik wil getoond wordt zal ik de ingrediënten er zelf bij zetten.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Cetearyl, Alcohol, Glyceryl, Glucoside, Cetyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Panthenol. Macadania Ternifolia Seed Oil, Hydrogenated Coco- Glycerides, Dimethicone, Trisodium, EDTA, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Methyparaben, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Alpha- Isomethyl lonone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Parfum.

Dit is het lijstje met ingrediënten, gelukkig zijn het niet overdreven veel ingrediënten. Ja er zit alcohol in maar zo ontzettend erg is dat ook weer niet.

Mijn mening:
Ik ben zeer verrast door deze Zijdezacht handcrème van Nivea. Zoals veel mensen geloof ik niet meteen alles wat er op een verpakking staat want op die manier wordt je meestal toch teleurgesteld. Dat is met deze handcrème zeker NIET het geval.

De handcrème smeert echt heerlijk uit en voelt meteen fijn aan, niet plakkerig of als een vet laagje. Dit heb ik heel vaak bij handcrèmes dus ik ben blij dat deze handcrème niet zo is. De handcrème is inderdaad voedend en dat merk je. Mijn handen werden ook nog eens super zacht net zoals mijn nagelriemen eindelijk geen ruwe stukjes meer.

Ik ga deze handcrème zeker blijven gebruiken want ik kan echt niet meer zonder. Zeker niet met het weer van de laatste tijd. Het weer is hopeloos en tast je huid nog eens aan ook. Maar geen zorgen stop deze handcrème in je tas als je weggaat en je hebt altijd zachte handen!!

De handcrème is te koop bij drogisterijen online voor €3,99

Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!!

Geef een reactie