Persoonlijk

Gezinsuitbreiding met Toffee deel 1

Toffee
Beauty & parfum

Even een totaal andere blogpost dan dat jullie van me gewend zijn, maar dit moest ik echt even delen.

Sinds gisteren hebben wij ons gezin uitgebreid met een super lieve kitten. Ze heet Toffee en is echt een schatje, we hebben ook al een tijdje een super lieve hond genaamd Nubi. Nubi hebben we overgenomen van vrienden, het is echt een schatje.

Toffee kwam gisteren heel onverwacht op ons pad. Mijn vriend en ik zouden eigenlijk gaan uiteten omdat we 21 maanden samen zijn. Ik had me net omgekleed en wou aan mijn make-up beginnen toen ik een berichtje via marktplaats kreeg. De andere katten die deze mevrouw had accepteerden dit mooie meisje niet en daarom deden ze haar weg. Na een kort gesprekje en een overleg met mijn vriend kwam ze onze kant op.

Gelukkig had ik al wat kattenspullen in huis omdat we over een paar weken nog twee katjes gaan halen. Ik had alleen geen kattenbakvulling dus ik moest nog snel ff naar de winkel. Uiteindelijk ging de tijd super snel en daar was Toffee, we waren meteen verkocht toen we haar zagen.

Daarna was het tijd om haar een naam te geven en we besloten haar Toffee te noemen. Mijn vriend en ik keken een tijdje geleden naar een kitten livestream via YouTube en op die stream was een brutaal, lief en schattig rood-wit katje die Toffee heette, wij vonden hem zo schattig dat we onze kitten naar hem hebben vernoemd.

We zijn echt ontzettend blij met ons meisje en hopen dat ze oud wordt. Zij en Nubi krijgen alle liefde en aandacht. Ik ben ontzettend benieuwd naar hoe ze het met de andere katjes gaat doen.
Gelukkig zijn dat ook kittens al zullen zij twaalf weekjes oud zijn.

De komende weken zullen er vaker kitten updates komen, want het is wel leuk om de groei en alles bij te houden. Toffee is nog erg onhandig wat voor behoorlijk lachwekkende situaties zorgt.
Hier zullen jullie ook genoeg over kunnen lezen.

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden en wil jullie bedanken voor het lezen.
Tot de volgende keer en pootje van Toffee en Nubi

Toffee

2 Comments on “Gezinsuitbreiding met Toffee deel 1

Geef een reactie