Films

Conjuring 2 Review

Conjuring 2

Conjuring 2
Het lang verwachte tweede deel van deze film kwam een tijdje geleden uit. Gisteren besloten mijn vriend en ik deel 2 te kijken. De eerste film vonden we echt super vet, we waren benieuwd of deel 2 net zo goed was. Misschien was het een flop misschien was het nog beter we hadden werkelijk geen idee. Ben je benieuwd naar wat wij ervan vonden? Lees dan snel verder.

Beschrijving:
De paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga) reizen in 1977 af naar Engeland om de alleenstaande moeder Peggy Hodgson en haar vier kinderen bij te staan, in het bijzonder haar dochter Janet die bezeten lijkt. Er bevinden zich ook allerlei paranormale verschijnselen in het huis van de Hodgons.

Mijn mening:
Deze film duurde 2 uur en dat was zeker niet erg. De spanning werd ontzettend goed opgebouwd. Ik schrok me een paar keer kapot, iets wat niet snel meer gebeurd omdat ik zoveel horrorfilms kijk. We hebben geen spijt dat we hier twee uur in hebben gestoken want het was het zeker waard.

Het acteer werk, het script echt alles was perfect zulke goede horrorfilms zie je niet vaak meer. Meestal is de trailer enorm gaaf maar valt de film tegen. Dat is hier zeker niet het geval en daarom is dit ook een dikke aanrader.

Mijn vriend en ik hopen echt dat er nog een deel 3 komt want dat moet gewoon. Deze film scoort ook goed op IMDB dus dat zegt wel wat. De Conjuring 2 scoort op IMDB een 7,4 dat is dus echt niet slecht. Ik ben echt gek op horror film dus vooral dat genre zul je voorbij zien komen op mijn blog.

Beauty & parfum

Hou je zelf ook van horrorfilms? Heb je de Conjuring 1 en 2 ook gezien? En wat vond je ervan?
Laat het me weten in de comments ik ben benieuwd naar jullie reacties. Misschien hou je wel helemaal niet van horrorfilms dat kan natuurlijk ook. Dan ben ik benieuwd naar waarom het niks voor je is.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!!

Geef een reactie