Back to school zenuwen

Back to school zenuwen
Zoals de meeste van jullie weten ga ik volgende week terug naar school! Eindelijk kan ik na lang wachten beginnen aan mijn opleiding. Hoewel het nog een week duurt ben ik nu al stik zenuwachtig en dan stroom ik ook nog eens midden in het schooljaar in extra spannend dus.

Ik ga de opleiding schoonheidsspecialiste doen echt iets wat bij me past omdat ik helemaal gek op beauty ben. Ik ben erg benieuwd naar alles wat ik ga leren. Ik heb gehoord dat de opleiding pittig is dus ik ben benieuwd naar wat ik kan verwachten. Mijn klasgenoten zijn al bezig met hand en voet en aangezien ik en nog een paar mensen later instromen moeten wij niet alleen gelaatsverzorging doen maar ook hand en voet. Mocht dit teveel zijn dan kunnen we herkansen in september.

De voorbereidingen heb ik al lang getroffen. Naast de boeken en het werkpakket moest ik ook shoppen voor de spullen die ik tijdens de lessen nodig heb, dat vond ik echt niet erg.

Daar ging ik dan met mijn lijstje, sommige spullen moest ik online bestellen zoals een werkjasje en een werkbroek. Voor de gastenhanddoekjes, kleine en grote handdoeken en lakens moest ik wel de stad in. Mijn vriend en ik maakten er meteen een gezellig dagje van door lekker een terrasje te pakken ook al was het winter. Lekker onder de terrasverwarming niks mis mee.

Uiteindelijk ben ik goed geslaagd voor mijn spullen en heb ik nog een tip voor jullie. Houden jullie ook zo van super zachte handdoeken? Bij de meeste winkels vind ik ze echt hard maar bij Hema heb ik super zachte handdoeken gevonden. Ze kosten ook nog maar eens € 14,00 per stuk.

Hoe meer ik op volgende week aanga hoe zenuwachtiger ik word, gezonde spanningen zullen we het maar noemen. Ik heb er echt ontzettend veel zin in want ik heb echt zo lang moeten wachten en toen werd het ook nog twee keer uitgesteld. Er zullen zeker een paar artikelen over school online komen want het lijkt me erg leuk om mijn ervaringen met jullie te delen. Niet alleen over alles wat ik leer of meemaak maar ook over mijn praktijklessen, daar ben ik echt heel benieuwd naar.


Bedankt voor het lezen van dit artikel, ben je zelf ook schoonheidsspecialiste? Of doe je de studie? Laat me in de comments weten wat je ervan vindt.

Beauty & parfum

14 Comments

 1. Tessa | Daily Inception

  14 maart 2017 at 09:19

  Ik mis wel een beetje onze koffiedates in dit rijtje hoor.. 😘

  1. Beauty Creatures

   14 maart 2017 at 09:23

   We gaan zeker koffiedaten Tessa 😀

 2. Jenny

  14 maart 2017 at 10:02

  Ben heel benieuwd hoe je, je eerste schooldag gaat ervaren. Maar volgens mij gaat dat helemaal goed komen omdat dit echt iets is wat bij je past. 🙂 Heel veel plezier alvast en lees graag je verhalen over hoe het geweest is.

  1. Beauty Creatures

   14 maart 2017 at 10:18

   Die verhalen komen echt wel goed 🙂

 3. Noita

  14 maart 2017 at 12:26

  Ik ben ook ontzettend benieuwd naar je ervaringen. ik ben een voorstander voor de wat stevigere handdoeken, want ik vind dat die zachte (toevallig van de hema xD) het water niet goed oppakt zeg maar. In ieder geval alvast succes en vooral heel veel plezier met je opleiding.

  1. Beauty Creatures

   14 maart 2017 at 12:28

   Dank je wel!! Ik heb nog geen problemen gehad met de handdoeken van Hema. 🙂

   1. Noita

    14 maart 2017 at 12:30

    Dat licht gewoon aan mezelf hoor. Mijn vriend heeft er totaal geen problemen mee, dus ik gebruik gewoon de oude handdoeken nog xD

 4. Joyce

  14 maart 2017 at 14:52

  Spannend hoor! 🙂 Goed dat je een opleiding begint. Klinkt goed voorbereid, succes!

  1. Beauty Creatures

   14 maart 2017 at 16:28

   Dank je wel!!

 5. Dhini

  14 maart 2017 at 15:39

  Wat leuk dat je opleiding schoonheidsspecialiste ga studeren. Heel veel succes

  1. Beauty Creatures

   14 maart 2017 at 16:29

   Dank je wel 🙂

 6. Irene Tummers

  20 maart 2017 at 07:02

  Heel veel succes Maureen 📚📚

 7. Vanessa

  22 maart 2017 at 18:54

  Superleuk dat je een opleiding schoonheidsspecialiste gaat doen. Ik wens je veel succes en ik ben alvast benieuwd naar je ervaringen! X

  1. Beauty Creatures

   22 maart 2017 at 21:32

   Wat een lieve comment, dank je wel!! Mijn verhalen zal ik zeker delen!!

Geef een reactie