Egyptian Magic All purpose skin cream review

All purpose skin cream review
Vorige week heb ik een persbericht geschreven over de Egyptian Magic all purpose skin cream die te koop is bij The Make up spot EGYPTIAN MAGIC. Na aanleiding van dat persbericht heb ik een sample aangevraagd. De volgende dag lag deze knalroze envelop in mijn brievenbus. Een mooie, vrolijke en leuke verpakking, echter lag er ook een kaartje van PostNL in de bus die bij deze envelop hoorde.

Daarop stond dat er te weinig postzegels waren betaald en of ik de kosten wou betalen. Ik besloot meteen Make up spot te mailen. Ik heb echter nooit antwoord gekregen. Ik weet dat ik misschien telefonisch contact had moeten opnemen maar dit is er eerlijk gezegd bij in geschoten. Omdat ik geen antwoord kreeg van The Make up spot heb ik een berichtje naar PostNL gestuurd en deze hebben de kosten voor mij afgeboekt, zij waren namelijk ook van mening dat ik niet voor deze moest opdraaien.

All purpose cream review
Ik opende mijn envelop en tot mijn verbazing zaten er twee samples van de Egyptian Magic all purpose cream in. Super leuk natuurlijk, na het schrijven van het persbericht was ik ontzettend enthousiast geworden naar dit product. Ik zal je hieronder wat meer informatie over deze crème geven.

Wat is de All purpose skin cream?

Nieuw in het assortiment huidverzorging van The Make Up Spot is het merk Egyptian Magic. De razendpopulaire All-Purpose Skin Cream is een super multifunctionele en superhydraterende huidcrème/balsem die super geliefd is bij vele celebrities als Oprah Winfrey, Cameron Diaz, Rihanna, Madonna, Lauren Conrad en Kate Hudson en is daarmee wereldberoemd geworden!

Wat doet de all purpose skin cream?
De Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream is te gebuiken als dag en nachtcrème, lippenbalsem, nagelriemcrème, bodylotion en hand- en voetcrème (en eventueel zelfs ook als haarmasker.

Mijn mening:
Dit product heb ik als eerste als dagcrème geprobeerd en ik vond het echt helemaal niks. Hij bracht niet lekker aan en bleef echt ontzettend lang vettig en plakkerig. ik heb de hele dag een vies en vettig gevoel gehad. Buiten dat was ik benieuwd of ik er dan wel een zachte huid aan over zou houden. Ook dit was niet het geval, mijn huid werd er zelfs droog van. Niet echt fijn dus.

Ik weet dat je dit product voor meerdere doeleinden kan gebruiken, maar als dit al zo slecht werkt..
Ik durf het voor geen goud als haarmasker te gebruiken, dit niet alleen omdat de cream nogal stinkt maar ook omdat de textuur gewoon echt niet fijn is om mee te werken. Wie weet geef ik de andere sample ooit een kans als bodylotion maar voor nu laat ik het hierbij.

Beauty & parfum

Misschien werkt dit product juist wel erg goed voor jouw! Ik ga het je dan ook niet afraden om te kopen. Je zal dit product zelf moeten testen om te kijken of het voor jouw wel werkt.

Hieronder heb ik nog een foto met de textuur van deze cream, bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer.

Egyptian Magic

 

7 Comments

 1. Jenny

  13 maart 2017 at 10:09

  Jammer dat het een tegenvaller was. Ik zou het dan ook niet als haarmasker aan durven als ik het zo lees.

  1. Beauty Creatures

   13 maart 2017 at 10:16

   Nee ik ook niet, voor hetzelfde geld valt mijn haar ervan uit ofzo.

 2. Vanessa

  13 maart 2017 at 11:23

  Jammer dat dit zo tegenvalt, dan zou ik het ook niet verder gebruiken X

  1. Beauty Creatures

   13 maart 2017 at 11:24

   Nee idd, ik had er wel wat van verwacht aangezien er zo enthousiast over werd gedaan.

 3. Marushi

  13 maart 2017 at 20:42

  Ik heb die mail ook gekregen, maar niet de sample aangevraagd. Om de een of andere reden sprak het mij toch niet aan 

 4. Sofie Katelijne

  15 maart 2017 at 19:27

  Jammer dat deze een tikkeltje tegenvalt! Ik heb sowieso al problemen met producten die niet al te goed ruiken, stemt je sowieso al niet gelukkig

  1. Beauty Creatures

   16 maart 2017 at 12:14

   Ik heb het ook niet zo op producten die niet lekker ruiken, krijg er meestal hoofdpijn van.

Geef een reactie