Persoonlijk

Summer tag

Summer tag
Beauty & parfum

Summer tag

 

Tags vind ik altijd super leuk om te lezen en zelf vul ik zo ook graag in. Het duurt nog even maar de zomer komt steeds dichterbij. Ik kan echt niet wachten om dadelijk weer heerlijk te kunnen genieten van de zon en de warmte en natuurlijk van de leuke shorts en jurkjes die ik weer aan kan.

Ik ben echt gek op de zomer, heerlijk op terrasjes zitten en genieten van heerlijk zwoele zomeravonden. Genietend van al het moois wat de zomer te bieden heeft. Het duurt mij stiekem nog veel te lang tot de zomer daarom kwam ik op het idee om een summer tag te doen. Ik vond deze op Google, daar gaven ze aan dat Anette is de bron voor deze vragenlijst. Zij schrijft voor Annagesgracefully.

 1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
  Moeilijk ik vind bijna alle smaken lekker. Mijn favorieten zijn: Red Bull, banaan en citroen.
 2. Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?
  Shortjes, leuke topjes en jurkjes. Eigenlijk alle zomerkleding dus.
 3. Wat is je favoriete zomerse drankje?
  Spa apple dat is zo’n lekker verfrissend drankje
 4. Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?
  Naar het strand gaan en zonnen, terrasjes pakken of actieve dingen.
 5. Hoe ziet jouw typische zomerse make-up look eruit?
  Weinig tot geen make-up en anders zo naturel mogelijk.
 6. Wat is je favoriete zomerse liedje?
  Danza Kuduro van Don Omar
 7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?
  Salade en spareribs heerlijk!!
 8. Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?
  Een heerlijke body scrub maken.
 9. Wat voor geur draag je `s zomers?
  Boss Jour Pour Femme van Hugo Boss of Heat Rush van Beyoncé
 10. Welke plannen heb je voor de zomer?
  Op dit moment nog niks. Ik zie wel wat er gebeurt en laat me dus lekker verassen.

 

Dit was de summer tag, zal ik vaker een tag doen? Laat het me weten in de comments. Verder ga ik nog 3 mensen taggen die deze tag ook mogen invullen: Tessa van www.dailyinception.nl  Froukje van www.my360turn.nl en Lisanne van www.selfmadepictures.wordpress.com

Succes met invullen van deze tag, ik ben benieuwd wat jullie ervan maken.

20 Comments on “Summer tag

  1. Ik kan ook niet wachten totdat ik de winterkleren weer achter in mijn kast kan gooien. Heerlijk genieten in mijn zomerkleren 🙂

 1. Jaaaa, Danza Kuduro van Don Omar 😀 Leuk om te lezen! Ik kan ook niet wachten tot de zomer begint, al zou ik al blij zijn als ik eindelijk zonder jas naar buiten kan X

  1. Ja dat liedje is echt heerlijk haha. En ja dat zonder jas naar buiten zou mij ook blij maken. Ben die lompe winterjas beu!

Geef een reactie