Lifestyle, Series

Vampire diaries

The Vampire Diaries
Beauty & parfum

Vampire Diaries
Vele van jullie zullen deze serie wel kennen: Vampire Diaries, ken je deze serie nog niet? Lees dan de beschrijving hieronder.

Beschrijving:

De serie volgt het leven van Elena Gilbert (Nina Dobrev ) in de eerste 6 seizoenen. Zij woonde samen met haar broer Jeremy en hun tante Jenna Sommers die nadat de ouders van Elena en Jeremy verongelukten. Als het schooljaar begint, zijn Elena en haar beste vriendinnen Bonnie en Caroline, gefascineerd door de nieuwe mysterieuze student Stefan Salvatore (Paul Wesley). Stefan en Elena zijn meteen tot elkaar aangetrokken. Elena heeft alleen geen idee dat Stefan een vampier is.

Ik ben een aantal weken geleden pas begonnen met kijken naar de Vampire Diaries, ik kende de serie wel van naam maar ik dacht dat het niks voor mij zou zijn.
Echter denk ik dit wel vaker bij een serie en meestal vind ik het dan hartstikke leuk dus ik besloot deze serie een kans te geven. Had ik dat maar niet gedaan..
De eerste aflevering vond ik niet heel spectaculair. Voor mijn gevoel liep alles een beetje door elkaar en daardoor leek het alsof je dingen miste. Toch was ik erg benieuwd naar hoe het verder zou gaan.

Aflevering 2 werd dus gestart en na die aflevering was ik verkocht. Alles begon op z’n plaats te vallen en meer en meer begon je dingen te ontdekken. Ik wou verder kijken en dat deden we, hoe verder je kwam hoe spannender het werd en hoe meer je dus wou kijken.

Ondertussen zitten we op aflevering 12 en ik kan nu al niet meer wachten tot vanavond om verder te kijken.
Deze serie is zo ontzettend verslavend, je wilt alsmaar weten hoe het verdergaat want de aflevering stopt iedere keer als het spannend wordt super irritant natuurlijk.

De acteurs vind ik echt goed, je ziet de chemie tussen Elena en Stefan bloeien. Dit maakt het naar mijn idee erg geloofwaardig. Zij behoren dan ook tot mijn favorieten.
Damon (Ian Somerhalder) mag ik op dit moment echt totaal niet, hij is een gemeen en arrogant persoon die me behoorlijk irriteert af en toe. Ik heb horen zeggen dat ik hem nog geweldig ga vinden. Nou ik kan me er echt niks van voorstellen op dit moment.

Deze serie heeft helaas maar 8 seizoenen, veel en veel te weinig als je het mij vraagt. Maar ja het is ook wel begrijpelijk. Gelukkig heb ik nog 7 seizoenen die op me wachten dus voorlopig heb ik nog wel flink wat te kijken. Ik kijk nu alweer uit naar vanavond zodat ik lekker verder kan kijken.

Wat vind jij van deze serie? Vind je het net als ik helemaal geweldig of vind je het juist verschrikkelijk? Laat het me weten in de comments.


Vampire Diaries

7 Comments on “Vampire diaries

        1. Ik raad je aan om Kodi te gaan gebruiken, je vind er echt bijna alles ik kan niet meer zonder haha

        2. Ik keek via verschillende sites, maar met al dat gedoe over legaal en illegaal, kijk ik alleen nog maar via Netflix en via de ziggo site xD

Geef een reactie