Beauty, Beauty tips, Nagels, Review

Review Ready Red nagellak Hema

Readly Red nagellak

Readly Red nagellak
Vandaag besloot ik om eindelijk eens een beauty gerelateerd artikel te plaatsen op mijn blog. Het heet namelijk niet voor niets Beautycreatures.
Ik trap daarom ook af met een review over de Ready Red nagellak van Hema, deze komt uit hun Quick & go assortiment. Zoals je al aan het flesje kan zien is het een prachtige felrode kleur.
Toen ik dit kleurtje zag liggen besloot ik dan ook meteen om het mee te nemen vanwege zijn felle rode kleur. Rood heb ik altijd al een mooie, sensuele sexy kleur gevonden.
Vandaar ook dat ik deze in mijn nagellak stash moest hebben. Mijn nagellak stash is helaas nog niet zo heel groot maar dit ga ik de komende tijd zeker uitbreiden.

Vanmiddag heb ik deze kleur voor het eerst op mijn nagels aangebracht. Dit product verraste me meteen met zijn goede dekking. Ik had letterlijk genoeg aan een keer het kwastje dopen om mijn hele nagel van nagellak te voorzien. En meteen ook nog eens super dekkend. Even dacht ik dat ik misschien een technisch mankement had en daardoor misschien dacht dat ie zo dekkend aanbracht. Vol enthousiasme ging ik verder met lakken, daarna moest ik lakken met links. Daar ben ik echt zo slecht in hè om met de verkeerde hand te lakken hebben jullie daar ook last van?

Nadat ik helemaal klaar was met lakken van mijn nagels met Ready Red van Hema bekeek ik mijn nagels eens goed. Hij was echt in een strookje dekkend ik had het niet verkeerd gezien.
Ik was echt enorm verbaasd, meestal moet ik er toch een keer of 2 a 4 overheen gaan met een nagellak wil ik het mooi en egaal dekkend hebben. Dit is inderdaad een Quick en Go nagellak.
Daar is niks aan gelogen, ze hebben nu ook een geheel vernieuwde lijn die ik zeker ook wil gaan uitproberen. Ik ben benieuwd of die andere kleuren net zo dekkend zijn als deze nagellak.

Deze Ready Red nagellak van Hema is nu te koop voor slechts €1,00

Beauty & parfum

Readly Red nagellak
Niet super netjes gelakt, maar ach het was een goede poging.

One Commnet on “Review Ready Red nagellak Hema

Geef een reactie