Persoonlijk

De verhuizing is achter de rug

Verhuizing is achter de rug

De verhuizing is eindelijk achter de rug. Het heeft even geduurd maar het is nu dan eindelijk zover. We wonen nu in ons eigen ruime paleisje.
Na de kleine studio van 25 2m is dit appartement met 4 kamers zo ontzettend fijn. Maar wat is het heerlijk om zoveel ruimte te hebben en eindelijk alle spullen kwijt te kunnen.
Ze staan nog steeds her en der door Nederland maar dat komt zeker goed wanneer we klaar zijn.

We zijn nog steeds druk bezig met laminaat leggen, uitpakken en dat soort dingen. We zijn al een beetje gewend maar nog niet helemaal. Even was ik bang dat ik de drukte van een drukke stad ging missen. Maar niets is minder waar de rust vind ik juist hartstikke lekker, als je s’ ochtends wakker wordt en geen langsrazend auto’s, schreeuwende mensen en bussen hoort langs razen is dat erg fijn. Je kunt namelijk heerlijk uitslapen en dat is wel iets waar ik van hou.

Deze blogpost komt later online dan verwacht maar dat kwam omdat er geen internet was. We hadden al alles in-1 aangevraagd bij Ziggo en dit kwam ook erg snel.
Helaas hadden we na het aansluiten geen signaal, monteur bellen en die kwam gelukkig de dag erna. Volgens hem bleek er een kabelbreuk te zijn, zelf kon hij dit niet fixen en dus werd de servicemonteur gebeld. Deze had helaas pas een week later tijd, dus daar zaten we dan bijna 1,5 week zonder internet of tv. Bloed irritant natuurlijk want je verveelt je ontzettend.

Gister was het dan eindelijk zo ver na lang wachten, de servicemonteur kwam. Een leuke blonde jongeman die erg vriendelijk was. Hij zat te flirten met me waar mijn vriend bij was dat was wel lachen. Deze jongeman was geïnteresseerd in mijn game die aanstond en vroeg of het Simcity was, waarop ik antwoordde dat het De Sims 4 was.
Daarna zei ik dat ie op Martin Garrix leek, deze bleek ie niet te kunnen en hij vroeg wie dat was. Vol ongeloof vertelde ik dat Martin Garrix de beste DJ was.
Hij wees naar mijn beeldscherm en vroeg of dat Martin Garrix was. Ik moest hem teleurstellen en zeggen dat het een andere knappe man was. Toen keek hij m’n vriend aan en zei niet eens een foto van jouw? Waarop mijn vriend antwoordde: Nee af en toe.

Beauty & parfum

Na nog ff gekletst te hebben terwijl deze jongeman het internet aansloot vertelde hij dat het werkte. Nou je kan je niet voorstellen hoe blij ik was, eindelijk weer bloggen.
Deze man was een echte held, ik bedankte hem uiteraard. Vanaf nu kan ik eindelijk weer iedere dag bloggen. Houd mijn blog dus in de gaten als je iedere dag een nieuw artikel wilt lezen.

Verliep jouw verhuizing ook zo spoedig? Of heb je er een trauma aan overgehouden? Laat het me weten in de comments.

Volg mijn blog nu ook via: Bloglovin .

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie