Beauty

Binnenkort meer beauty

www.beautycreatures.nl
Beauty & parfum

Meer beauty

Zoals jullie wel aan de titel kunnen lezen, komt er binnenkort meer beauty op Beautycreatures. Het heet namelijk niet voor niets zo, de bedoeling was beauty en lifestyle terwijl het nu vooral lifestyle is. Zoals jullie weten zit ik in midden in een verhuizing, ik heb dus ook al mijn beauty spullen ingepakt. Wanneer we in ons nieuwe huis wonen en alle spullen op hun plek staan ga ik beauty artikelen maken. Natuurlijk blijven de lifestyle dingen wel op mijn blog verschijnen want een beetje afwisseling is leuk.

Ik ben benieuwd naar wat voor soort beauty artikelen jullie graag zouden willen zien. Producten die ik test met een bijbehorende review? Shoplogs? Make-up looks en persberichten?
Of wil je dat ik een bepaald product voor je test en mijn mening geef? Laat het me dan weten en wie weet verschijnt het op mijn blog. Beauty is een hele grote passie van me, vandaar ook beautycreatures die ik steeds meer met beauty ga vullen. Zoals sommige van jullie weten ga ik volgende maand ook starten met mijn opleiding schoonheidsspecialiste. Hier heb ik echt veel zin in ik kan niet wachten om te beginnen.

Lijkt het jullie leuk om tips te krijgen van een aankomend schoonheidsspecialiste? Zet dit dan ook in de comments dan zorg ik ervoor dat het op mijn blog verschijnt.
Ik kijk nu al uit naar het beauty gedeelte zodat ik mijn grote passie met jullie kan delen. Over een tijdje ben ik ook van plan om weer beauty video’s te gaan maken op YouTube.
Mijn oude kanaal ligt al een hele tijd stil omdat ik overging naar een nieuwe naam. Daar ga ik dus ook producten testen en make-up looks maken dus houdt mijn blog goed in de gaten als je daar benieuwd naar bent. Nog even geduld de beauty artikelen zijn dus onderweg.

Geef een reactie