Films

Unfriended

Beauty & parfum

Laatst heb ik de horror Unfriended gekeken met mijn vriend, deze is ook bekend onder de naam Cybernatural. Deze film heb ik nu al twee keer gezien en ik vind hem echt leuk.
Sommige dingen zijn realistisch gemaakt en dat vind ik wel een pluspunt aan deze film. Ook is het een echte eye-opener, want je gaat wel opletten. Althans dat is de bedoeling.
Ook maakt deze film een statement naar pesten, dit is gewoon iets wat nooit geaccepteerd mag worden, dit proberen ze duidelijk te maken met deze film.

Beschrijving film:

Wanneer zes schoolvrienden op een nacht aan het videochatten zijn, ontvangen ze een Skype bericht van een klasgenote die precies een jaar eerder zelfmoord heeft gepleegd. Aanvankelijk denken ze dat het een grap is, maar wanneer het meisje de diepste geheimen van de vrienden begint te onthullen, realiseren ze zich dat ze te maken hebben met iets bovennatuurlijks. Iets wat hen dood wil hebben…

Mijn mening:
Deze horror film scoort een 5,7 op IMDB dat is niet heel slecht maar ook niet super goed. Ik zelf vind deze film best goed. Zoals ik eerder aangaf zijn sommige dingen erg realistisch gemaakt.
Zoals het wraak nemen op de personen, dit zou in het echte leven ook kunnen gebeuren als je iemand de dood in pest. Helaas lijkt dit steeds vaker en vaker te gebeuren.
Het wordt tijd dat dit stopt, ik denk dat ze dat met deze film willen bewijzen. Veel mensen denken dat pesten alleen voorkomt bij kinderen, helaas is dat niet het geval.
Ook jongeren, volwassenen en ouderen zijn het mikpunt van pesterijen, wanneer worden we eens wakker en beseffen we dat het zo niet langer kan?

Anyway, dit is een van mijn favoriete horrorfilms, ik ben een paar keer flink geschrokken omdat ik dingen echt niet had zien aankomen. Dat is het leuke aan horrors je schrikt zo.
Eigenlijk haat ik het om te schrikken, best wel grappig dat ik horrors kijk toch? Ach ieder heeft zo zijn eigen ding. Gaan jullie deze film ook kijken? Wat is jullie favoriete horrorfilm? Laat het weten in de comments

Geef een reactie