Huidverzorging, Review

Dag en nachtcrème droge huid Kruidvat

Beauty & parfum


Vandaag een artikel over de dag en nachtcrème droge huid van de Kruidvat. In de winter heb ik altijd een droge huid, deze is dan ook gevoelig dus extra verzorging is dan wel fijn. Deze crèmes verzorgen en hydrateren de huid ontzettend goed en mijn huid wordt er ook nog eens super zacht van.
De crèmes gebruik ik al jaren, vaak heb ik overwogen om eens een andere crème van een ander merk te proberen.
Iedere keer wanneer deze gedachte me bekruipt denk ik aan de aan deze twee crèmes en besluit ik om er bij te blijven. Ooit zal ik wel eens een ander merk gaan proberen maar voor nu zijn deze nog steeds erg goed, ze doen precies wat ik ervan verwacht meer heb ik ook iet nodig.

Meer informatie over de dagcrème:
Voor de droge en gevoelige huid, hydrateert dankzij de toevoeging van Aloë vera en glycerine. Verrijkt met Allantoïne dat de huid helpt beschermen.
De huid voelt weer heerlijk zacht en soepel aan.

Meer informatie over de nachtcrème:
Voor de droge en gevoelige huid ondersteund het natuurlijk huidherstel gedurende de nacht dankzij de toevoeging van Allantoïne.
Verrijk met Sheabutter die de huid verzacht en haar soepel houdt.

Mijn mening:
Zoals ik al eerder vernoemde zijn deze twee crèmes echt ontzettend fijn. Wanneer ik ze niet gebruik is mijn huid niet echt zacht te noemen.
Sterker nog het lijkt net schuurpapier, en als ik ze eens vergeten ben en ik begin weer met smeren heb ik meteen nadat de crème is ingetrokken een super zacht babyhuidje. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze twee crèmes tot mijn all-time favorites horen. Dure producten zijn niet altijd beter, dat is in dit geval wel te merken want de crèmes hebben een zacht prijsje van €2,00 per stuk. Voor 4 euro heb je dus twee ontzettend goede crèmes.
Nadeel is alleen wel dat er geen SPF inzit. En dat heb je eigenlijk wel nodig.

Dag en nachtcrème droge huid Kruidvat

2 Comments on “Dag en nachtcrème droge huid Kruidvat

Geef een reactie