Films

The houses october built

The houses october built

The houses october built

Zoals sommige van jullie wel weten zijn mijn vriend en ik gek op horror. Dit kijken we het allerliefst, we hebben er al ontzettend veel gezien. Ik ga ze niet allemaal voorzien van een recensie op mijn blog. Alleen de films die ik echt goed of echt slecht vond. We kijken ook wel eens andere genres hoor, maar horror staat toch echt op de eerste plaats.
Vorige weel kropen we ook weer samen op de bank om een horror te kijken. Ik wou al een hele tijd de film The houses october built zien.  Mijn vriend vroeg eerst nog of ik het zeker wist omdat ik er misschien niet van kon slapen. Toch wist ik het zeker ik moest deze film echt zien, dus ik ging lekker languit op de bank liggen met een deken.

Samenvatting:
Achter de goedkope maskers en het nepbloed van ontelbare spookhuizen in het hele land bestaan er geruchten over werkelijk angstaanjagende alternatieven. Vijf vrienden gaan met een camper op zoek naar een authentiek, bloedstollend alternatief voor Halloween. Net wanneer hun zoektocht op een dood spoor lijkt te komen beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Het lijkt er op dat de spoken hen gevonden hebben. Het is een found footage horror.

Hieronder een trailer: KAN SCHOKKENDE BEELDEN BEVATTEN 16+ only

 

Mijn mening:
Deze film heeft me aangenaam verrast, ik dacht eerst dat het een slappe film zou zijn want meestal zijn de trailers goed maar de film slecht. Dat was absoluut niet het geval, dit was een ontzettend goede film met vele schrikmomenten. Sommige stukjes zie je echt totaal niet aankomen waardoor je echt schrikt, dat haat ik maar ik vind het tegelijkertijd ook leuk. Best wel raar toch? We hebben totaal geen spijt dat we deze film gekeken hebben, hij was leuk, spannend en erg goed. Mijn vriend vind een film niet snel cool maar deze wel dus dat zegt genoeg.
Dus heb je zin in een avondje goede horror? Ga dan zeker The houses october built kijken, je bent er dan zeker van dat je een goede horror kijkt.

Beauty & parfum

2 Comments on “The houses october built

Geef een reactie