Persoonlijk

Mijn liefde voor beauty

Mijn liefde voor beauty
Mijn liefde voor beauty begon al vroeg, ik was een jaar of 13 toen ik interesse begon te krijgen in gezichtsverzorging en make-up. Ook mijn huidverzorging werd uitgebreider toen ik begon met bodylotion en body butter. Ik probeerde verschillende merken voor gezichtsverzorging uit maar ik kon nog geen merk vinden wat bij me paste.
Een aantal jaren later zag ik dat Essence ook een lijn speciaal voor gezichtsverzorging had, deze kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik heb de hele lijn meegenomen om uit te proberen.
Eindelijk had ik mijn merk gezichtsverzorging gevonden, ik vond de producten ontzettend fijn en maakte er iedere dag gebruiken van.

Deze lijn had een paar crèmes. een lotion en een tube met 3 in 1 producten. Deze lijn heb ik echt een hele tijd gebruikt, totdat de producten helaas uit het assortiment gingen.
Daar baalde ik best wel van want ik vond de producten ontzettend fijn. Ik ging op zoek naar nieuwe producten en kwam uit bij de eigen merk lijn van Kruidvat.
Zij hebben ontzettend fijne verzorgingsproducten, ik koos voor producten voor de droge en gevoelige huid. Ik vond ze meteen erg fijn en ze deden hun werk goed.
Nu wat jaartjes later gebruik ik ze nog steeds, ook heb ik er de scrubgel van de Kruidvat bij en een reinigingsmousse van de Hema.

Op mijn 15e begon ik ook make-up te gebruiken, ik begon met mascara en oogpotlood. Dit heb ik ongeveer een jaartje volgehouden en toen begon ik ook getinte dagcrème te gebruiken.
Essence had een ontzettend fijne getinte dagcrème, hier heb ik dan ook veel gebruik van gemaakt en samen met mijn oogpotlood en mascara had ik zo een hele look.
Zelf vond ik het helemaal geweldig, maar deze combinatie zou ik nu niet meer zo snel doen omdat ik nu een stukje ouder ben.

Mijn beauty ritueel bestaat nu uit gezichtsverzorging met de producten die ik net beschreven heb, mijn make-up bestaat uit primer, foundation, oogschaduw mascara en ga zo maar door.
Ik ben echt ontzettend gek op beauty en verzorging en mijn douchemoment is me heilig. We moeten het water delen met verschillende mensen dus het komt best vaak voor dat ik onder een koude douche sta of amper water heb. Ik kan daar zo ontzettend chagrijnig van worden, gelukkig heb ik na een tijdje weer water en kan ik dan mijn douchemoment voorzetten.

Beauty & parfum

Over een paar jaar ben ik nog steeds gek op beauty dat weet ik zeker. Zoiets zit in je en als het eenmaal in je zit gaat het denk ik niet zo makkelijk eruit. Althans bij mij niet, nog steeds vind ik het ontzettend leuk om nieuwe dingen te testen en te kijken of ik een product fijner vind dan mijn huidige. Ik kan daar echt lang mee bezig zijn, net als met make-up ik zou mezelf echt uren kunnen amuseren door verschillende looks uit te proberen.

Hebben jullie ook zo’n grote passie voor beauty of juist niet? Laat het me weten in de comments.

5 Comments on “Mijn liefde voor beauty

  1. Weer een ontzettend leuk artikel en leuk om te lezen hoe je begonnen ben.

    Mijn passie voor make-up begon al toen ik nog in de kleuterklas zat. Mijn oma had een beautycase en daar mocht ik ook weleens wat van gebruiken (hooguit oogschaduw) vond mijn ma alleen niet zo leuk xD. Op mijn 11e/12e begon ik stiekem mascara te gebruiken, want het mocht niet van mijn ma. En uiteindelijk op mijn 13e ging ik van alleen mascara naar hevige zwarte ogen en zwarte lippenstift, want ik kwam toen ook in aanraking met Gothic en op mijn 15e begon ik ook te experimenteren met kleur. Pas in 2015 begon ik ook te kijken naar gezichtsverzorging. Zo is het voor mij begonnen.

    1. Dank je wel, het is ontzettend leuk om te lezen hoe jouw passie begonnen is, wat was je jong zeg!
      Ik zie wel eens je make-up looks voorbij komen en ze zijn echt prachtig 😀 Hopelijk ga ik nog veel mooie looks van je tegen komen.

Geef een reactie