Lifestyle, Recepten

Italiaanse pasta

Italiaanse pasta
Beauty & parfum

Ingrediënten Italiaanse pasta
Vandaag heb ik weer een lekker recept voor jullie, namelijk Italiaanse pasta. Mijn vriend, vrienden en familie zijn echt dol op deze pasta.
Het wordt dan ook mijn beroemde pasta genoemd, het is echt een heerlijk gerecht dat makkelijk en snel klaar is. Ik wilde dit recept al eerder met jullie delen maar ik had nog geen foto van de pasta. Gisteren hebben we het gegeten en heb ik dus meteen een foto gemaakt zodat ik er een artikel over kan schrijven. Op de foto zie je bijna alle ingrediënten, ik ben er alleen knoflook vergeten bij te leggen. Lees snel verder om erachter te komen hoe je deze heerlijke pasta maakt.

Ingrediënten
– Italiaanse kruidensaus mix van Honig
-Penne, dat is het lekkerst bij deze pasta
-1 paprika
-Tomatenpuree
-Gehakt ik gebruik altijd 500 gram
-Ui
– 3 teentjes knoflook

Hoe maak je het?
Als eerste begin je natuurlijk met het voorbereiden door alles klaar te zetten. Daarna ga je uiteraard je handen wassen, maar dat spreekt voor zich lijkt me.
Mix de inhoud van de Italiaanse kruidenmix met de aangegeven hoeveelheid water.
Wanneer je hiermee klaar bent ga je beginnen met het snijden van de paprika, ui en de knoflook. Als variatie kun je er ook nog bosuitjes toevoegen dat is ook erg lekker.
Gooi alles wat je zojuist gesneden hebt in een bakje en zet dit aan de kant, ondertussen kook je het water en bak je het gehakt gaar en bruin.
Kook de pasta volgens de aangegeven tijd op de verpakking.

Als het gehakt bruin en gaar is kun je het op smaak brengen met zout en peper, ik gebruik meestal lekker veel peper omdat ik hier best wel gek op ben.
Wanneer je het gehakt op smaak hebt gebracht is het tijd om de ui, paprika en knoflook erbij te doen, met eventueel een bosuitje mocht je dit willen.

Bak dit even lekker mee zodat het goed gestoomd is, daarna kun je de saus-water mix erbij gooien. Laat dit even sudderen maar wees wel op tijd met roeren.
Nu kun je de tomatenpuree erbij gooien en het even goed door elkaar roeren, laat het nog even sudderen terwijl je zachtjes doorroert.
Laat het gerecht nog even extra warm worden en dan is het klaar. Nu kun je opscheppen en als je net zoals ik enorm van geraspte kaas houdt kun je dat erover heen strooien.

Smakelijk eten!!

Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden en het recept ook eens gaan maken.

Italiaanse pasta

5 Comments on “Italiaanse pasta

Geef een reactie