Kerst, Lifestyle

Mijn kerst voorbereiding

It’s the most wonderful time of the year, de feestdagen komen er weer aan kerst en oud en nieuw. Zelf ben ik echt helemaal gek op kerst, ik hou echt van de gezelligheid.
Eind november ben ik al helemaal in mijn element, december start bijna en dat is de maand van de gezelligheid. Ook ben ik 1 januari jarig dus dat maakt de maand helemaal af.

De kerstsfeer begon dit jaar al vroeg in ons huis, ik woon samen met mijn vriend en heb hem overgehaald om 2 november al langzaamaan te gaan versieren. Dat lukte en zo werd de eerste kerstversiering in huis gehaald, we haalden wat slingers lampjes en kerstballen en daar ging ik dan, lekker versieren begin november. Er zijn vast mensen die me voor gek verklaren maar oké.
Twee dagen later op 4 november kwam mijn vader gezellig langs vanuit Limburg en met z’n drieën gingen we lekker shoppen. We haalden onder andere een kerstboom, ballen, slingers en nog veel meer. Nadat we met bomvolle tas de winkel verlieten gingen we even lekker lunchen. Helaas moesten we erg lang wachten voor we ons eten kregen, m’n vader had stokbrood met kruidenboter besteld en ook hier moest hij erg lang op wachten. Ik ben nog twee keer gaan vragen hoelang het nog duurde en iedere keer werd er gezegd ja het komt eraan.
Uiteindelijk was mijn vader bijna klaar met eten en daar kwam het stokbrood. Hierna zijn we nog even verder de stad in geweest, daarna zijn we terug naar huis gegaan en hebben we afscheid genomen van mijn vader. S’avonds ben ik gezellig op mijn gemak de kerstboom gaan opzetten, nadat ie uiteindelijk stond heb ik hem versierd en het resultaat zie je hieronder.
Kerst

Er zitten gekleurde lampjes in dus s’avonds ziet het er heel gezellig uit. Ik kan niet wachten tot het buiten donker wordt. Dan zet ik meteen de lampjes aan waardoor het nog gezelliger wordt in huis. Op het raamkozijn heb ik ook lampjes hangen, die gaan ook meteen aan als het donker wordt.

Ik hou echt ontzettend veel van kerst, de gezelligheid, het samen zijn en natuurlijk het lekkere eten. Lekker samen genieten van het eten en van elkaar, samen zijn met mijn vriend, familie en vrienden dat maakt mijn kerst tot een perfecte kerst. Gezelligheid en warmte dat is het enige wat telt. Natuurlijk hoop ik dat alle bezoeksters/bezoekers van mijn blog een heerlijke kerst hebben. Met veel gezelligheid, lekker eten en familie en vrienden. En natuurlijk ook leuke cadeautjes. Al is dat natuurlijk niet het belangrijkste, het draait immers om het samen zijn, genieten en gezelligheid en warmte.

Ik wil iedereen heerlijke feestendagen wensen en een gelukkig en gezond 2017. Dat het een fantastisch, warm geweldig leuk en prachtig jaar voor jullie mag worden.
Ik hoop dat al jullie dromen en wensen uitkomen, volg je hart dan weet je dat het goed zit!!

Beauty & parfum

3 Comments on “Mijn kerst voorbereiding

 1. Ik ben het helemaal met je eens. Ik ben ook gek op Kerstmis. Echt zo een mooie feestdag. Ik zou het ook durven om mijn boom al te zetten in november, alleen houd vriendje lief hier dat een beetje tegen. Ik wens jou ook een fijne 2017. 🙂

  1. Hii Sanne,

   Wat leuk om een mede kerst addict tegen te komen, volgend jaar je vriendje verassen met iets leuks vlak voordat je wilt versieren voor hetzelfde geld werkt het.

   Thanks voor je lieve reactie 🙂

 2. Ik vind kerst ook de gezelligste tijd van het jaar !
  Lekker eten, wijntje drinken met familie en vrienden.
  Je mooiste jurk aan en genieten.
  fijne kerst voor iedereen

Geef een reactie