Films

Mean Girls 2

Mean Girls 2 Cover

Jullie kennen vast wel de film Mean Girls, vroeger vond ik deze film echt helemaal geweldig. Samen met vriendinnen keek ik hem op de verjaardag van een vriendin, we hebben zo gelachen om die film. Een tijdje geleden zag ik dat Mean Girls 2 uitgekomen was in 2011 dus ik vroeg aan mijn vriend of ie mee wou kijken en eerst had ie nog zoiets van moet dat? Maar alsnog keek hij mee omdat ik hem graag wou zien.

Hieronder zal ik een trailer laten zien van Mean Girls 2,

Beschrijving film:
Op de middelbare school stemt nieuwe leerling Jo ermee in om bevriend te worden met de buitenstaander Abby. Dit op aandringen van Abby’s rijke vader in ruil voor het betalen van alle kosten voor de studie van haar dromen. Jo en Abby gaan samen de strijd aan tegen de “gemene meiden” van de school die bekend staan onder naam “Plastics”. Uiteindelijk komt het tot een confrontatie wanneer Abby er achter komt dat de vriendschap is gekocht.

Deze film is leuk om te zien als je deel 1 ook gezien hebt. Je moet er echter niet te veel van verwachten, dat deed ik ook niet en daarom viel deze film ook niet echt tegen.
Het acteerwerk is niet zo goed en ja sommige stukjes van de film vind ik nergens op slaan maar ja dat is mijn mening. Er zitten grappige stukjes in maar in vergelijking was deel 1 veel leuker.
Ik heb meer moeten lachen met deel 1 maar dat niet alleen het acteer werk was ook veel beter. Deze film is echt iets voor als je je verveelt en geen zin hebt om je te concentreren.
Wellicht haal je er ook wat ontspanning uit. Gelukkig vond mijn vriend het niet erg om mee te kijken ondanks dat dit een slechte film was. Wat vonden jullie van deze film?

Beauty & parfum

Geef een reactie