Films

Magic Mike XXL

Magic Mike xxl cover
Beauty & parfum

Eigenlijk is het de bedoeling dat ik recent gekeken films plaats maar af en toe een oudere film is ook leuk. Ik heb laatst de eerste Magic Mike opnieuw gekeken met mijn vriend.
Ik blijf het een geweldige film vinden want ja Channing Tatum is nou eenmaal sexy.
Ineens schoot me Magic Mike XXL te binnen, deze heb ik vorig jaar met mijn beste vriendin gekeken.

Voor diegene die niet weten waar deel 2 over gaat zal ik hieronder even een trailer delen.

Beschrijving film:
Ze zijn terug in Magic Mike XXL: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez en Gabriel Iglesias, de hoofdrolspelers uit de kaskraker van 2012, Magic Mike.

Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippers leven vaarwel zei besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights.

Onderweg naar hun allerlaatste show met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.
Zelf vond ik de film okè, deel 1 was vele malen beter. Het komt waarschijnlijk omdat ze in deel 1 veel meer moeite hebben gedaan.
Al heb ik in deel 2 ook echt wel mijn favoriete stukjes, er is een stukje waar ik wel warm van word en dat wil ik dan ook graag met jullie delen.

Dit is dus mijn favoriete stukje, ik vind het zo sexy om te zien hoe hij beweegt en ja het liedje is ook erg leuk.
Deze combi maakt dat dat het leukste stukje van de hele film is. Althans voor mij dan er zaten nog wel meer leuke stukjes in hoor begrijp me niet verkeerd maar het is alleen dat ik dit het leukste stukje van de hele film vind. En natuurlijk is het geen straf om naar Channing Tatum te kijken.

Geef een reactie