Home

Mijn eerste blog bericht op BeautyCreatures

Beautycreatures.nl Logo
Beauty & parfum

Beautycreatures.nl LogoHallo en welkom op mijn nieuwe blog.

Zoals je misschien wel hebt kunnen lezen is mijn vorige blog gestopt. De reden daarvan is dat mijn blog me helemaal niet meer aansprak.
Ik had al een hele tijd een nieuw thema en ik heb van alles geprobeerd maar het werd niks meer dus daarom besloot ik te stoppen. Juist omdat ik een nieuwe start wilde maken met een nieuwe naam, nieuwe content. Gewoon lekker fris opnieuw beginnen, stoppen met bloggen kan ik niet want ik vind het ontzettend leuk om te doen.

Opeens kwamen mijn gedachten op een nieuwe naam: BeautyCreatures.nl.  Ik vond het meteen een leuke en pakkende naam en hoefde dan ook niet lang meer na te denken dus dit werd het.
Snel keek ik of mijn zojuist bedachte naam vrij was als domein en op Youtube. Gelukkig was het nog vrij dus ik heb hem meteen gekocht. Ik kon niet wachten om te beginnen met BeautyCreatures.
Ondertussen maakte ik ook meteen een YouTube kanaal en een Twitter en Facebook pagina aan. Op mijn Youtube kanaal gaan jullie vooral make-up video’s vinden.

Hierin test ik producten uit, laat ik make-up looks  en challenges zien. Maar er gaan ook shoplogs, DIY’s en af en toe vlogs op komen.
BeautyCreatures is de blog waar je terecht kan om te ontspannen en om je dagelijkse beauty shot binnen te halen.

Geef een reactie